22 Ekim 2009 Perşembe

Aralık 2006 - Cunda Balık Rest. buluşması

Zaman: Fri Dec 29, 2006 7:03 pm
Konu: Papalina

Dün akşam süperdi. Alp'in anlattıları tüm geceyi doldurdu ve hepimizi çok neşelendirdi. Yalçın Tezcan gecenin sürprizi oldu. Biraz kilo almış, biraz da saçlar ağarmış o kadar.... :)

Erdem Tavas bey, sağolsun hasta haliyle bizi yalnız bırakmadı ama yine o hasta haliyle biz gecenin kraliçeleriyle (Şule, Esra, Seda, bendeniz) uğraşmayı da ihmal etmedi.... Hatta mevcut olmayan kraliçelerle de uğraştı (Aslı'nın kulakları çınlamıştır herhal)

Geceden enstantaneler , Alp'in geçmişe sünger çekişi, Esra'nın bana sorduğu 'senin içinde kedi mi var?' sorusu, yediğimiz otlar, eritilmiş helvalar ve tabii Alp sayesinde öğrendiğimiz elma ve kahve kombinasyonu, Cunda anılarımız, kar yağınca yatılıların okuldaki demir köprüde gündüzlülere kurduğu tuzaklar (Yalçın), İngilizce öğrenmek isteyen Almanca hocamız, Alp ile Seda nın Almanca kaset alış verişi, Şule'nin İstanbul-İzmir mektup kutuları, deli edebiyatçı Nedim Çeker, deli Ufuk Tayşi, Seda'nın cadı olduğu (Burak Terek'in karikatüründe), benim gerçek adım Behice Gül, 6 senedir evli olan Seda'ya sorulan erkek arkadaşın nasıl sorusu (Erdam), ......... ve daha niceleri !!!!!

Behice

1 yorum: